WE MAKE A SCENE AT YOUR PARTY

Hoe maak je een bedrijfsevenement, een opening of een privé-bijeenkomst echt memorabel?

Grote en kleine bedrijven, culturele instellingen en particulieren  stelden ons die vraag en wij vonden voor hen een oplossing die de herinnering voor altijd positief verankerde. Wij deden dit onder andere voor het  Rijksmuseum, Paradiso Amsterdam, het Van Gogh Museum, Heineken en de RABO-bank.
U vindt reacties hiervan op onze Testimonials pagina.

Wij hebben verschillende Ready Made Performances, dat wil zeggen dat het concept en de kostuums voor deze acts reeds bestaan. Zoekt u echter een performance die speciaal is afgestemd op uw event neem dan een kijkje op onze  Tailor Made pagina. Daar kunt zien op welke manieren wij een performance kunnen ontwikkelen, zodat deze speciaal is afgestemd op uw event.
We werken met professionele performers en een professioneel creatief team. Geen opdracht is voor ons te groot of te klein en zijn meesters in het creatief gebruiken van uw budget. De uitdaging ligt er voor ons in om dans, kostuumbeeld en muziek te combineren tot een performance die past bij de uitstraling van uw event, zorgt dat de boodschap wordt ontvangen of de perfecte entre-act vormt, tussen de bedrijven door.

Via onze Contactpagina kunt u contact met ons opnemen.

fotografie portretten: Elisabeth Schelvis