Onze Head Lights performers zijn letterlijk de lichtpunten op uw feest! De dames (we hebben er nu 6 !) gekleed in witte catsuits en een lampenkap met LED-verlichting als hoofddeksel zorgen voor een stijlvolle, hippe en zeer coole sfeer op u event. De LED-verlichting kan in alle kleuren worden aangepast aan de sfeer van de locatie, aan het thema van uw feest of de kleuren van uw bedrijf.
De performance past goed bij officiële gelegenheden, zoals recepties, diners, openingen en ontvangsten, om uw nieuwe product onder de aandacht te brengen of om u gastheer bij te lichten bij zijn welkomst speech.
Ze staan bij de entree, ze bewegen zich dansant tussen uw gasten, of gaan langs de dinertafels. Ook zijn ze prachtig als levende beelden in de tuin of bijvoorbeeld in een industriële omgeving. Ze kunnen langzaam bewegend van positie, plek en kleur veranderen. En wilt u er een echt feest van maken en uw gasten op de dansvloer krijgen dan zetten we onze Head Lights in de ‘discostand’!
De Head Lights zijn op afstand te bedienen, met dit gegeven kunnen we een prachtige choreografie maken of zorgen voor een verrassende opkomst.
Op de onderste video geven we u een impressie van hoe je live muziek kan integreren in de dansperformance.

We denken graag samen met u na over hoe u ze voor uw gelegenheid het mooist kan inzetten.
Wat zou u willen highlighten op uw event?

Head Lights

Wilt u deze act boeken of heeft u vragen over deze act, vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.