Onze Black & White hosts geven een High Fashion look aan uw event.
De Black & White kostuums met hun sterke grafische zwart-wit patronen doen denken aan Op-Art uit de 60ties en camouflage Dazzle Painting. De vertekening die deze patronen veroorzaken voor het oog blijft fascinerend. De kostuums wisselen af tussen nauwsluitende lijn om het lichaam en uitgesproken 3 D vormen.

Onze Black & White performers zijn bijzondere blikvangers die op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Ze kunnen als host uw gasten verwelkomen, of bewegen als een dansend tableau vivant door de ruimte.
Bovendien kunnen ze in onze Black & White Photobooth met de gasten op de foto. Het effect van onze zwart witte performers met hun drukke patronen maakt dat uw gast (in kleur!) als het ware uit de foto springt.

De Black & White performance werkt ook prachtig in combinatie met live muziek of een DJ. Op de video geven we een impressie van hoe je live muziek kan integreren in dans performance.

Wilt u deze act boeken of heeft u vragen over deze act, vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.