Onze Angel Light performers zijn letterlijk de lichtpunten op uw feest! De dames, gekleed in witte catsuits, witte vleugels met als aureool een lampenkap met LED-verlichting zorgen voor een stijlvolle, hippe en zeer coole sfeer op u event. De LED-verlichting kan in alle kleuren worden aangepast aan de sfeer van de locatie, aan het thema van uw feest of de kleuren van uw bedrijf.
De Angels kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet. Zo zouden ze bij de entree kunnen staan om uw gasten te verwelkomen, ze kunnen de gasten begeleiden naar hun tafels of ze bewegen zich dansant tussen uw gasten.

Prachtig, enigszins surrealistisch, werkt de Angels Light performance in combinatie met ‘geïntegreerde’ live muziek. Op de foto’s en video geven we een impressie hiervan.
Samen met de muziek, dit kan ook de muziek van een DJ zijn, kunnen ze voor een aandacht moment zorgen d.m.v. een korte dans, bijvoorbeeld net voor een belangrijke speech.

U kunt kiezen uit 1, 2 of 3 Angel Light performers.

Wilt u deze act boeken of heeft u vragen over deze act, vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.